Ota yhteyttä

Pyydä maksuton tarjous!

icon_widget_image Kumpumäentie 5, 95410 Tornio icon_widget_image +(358) 40 5690 660
icon_widget_image velimatti.korkko@gmail.com

Tietosuojaseloste

Nettisivumme osoite on: https://www.vmklappi.fi.

Tietosuojaseloste 31.1.2021

 

Rekisterinpitäjä

Yritys: VMK-Lappi Oy

Y-tunnus: 3114941-4

Osoite: Kumpumäentie 5, 95410 Tornio

Henkilö joka pitää rekisteriä: Veli-Matti Körkkö

Sähköposti: velimatti.korkko@gmail.com

puhelin: 040 569 0660

 

Mitä henkilötietoja keräämme ja miksi keräämme ne

Kerään henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn perusteena on oikeutettu etu ja lakisääteiset velvoitteet.

 

Kerään tietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus.

 

En tee käyttäjiä koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

 

Henkilötietojasi vastaanottavat

– yrityksemme, siis minä itse

– sinä itse, jos keskustelemme esim. sähköpostitse

 

Säilytämme henkilötietojasi:

– sähköpostiarkistossa seitsemän vuoden ajan

– kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan.

 

Sinulla on seuraavat oikeudet:

– oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot

– oikeus tietojen oikaisemiseen

– oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)

– oikeus vastustaa käsittelyä

– oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)

– oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

 

Huomioithan, että sinulla on ”oikeus tulla unohdetuksi” vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

Evästeiden (cookies) käyttö

Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tietokoneelle, tabletille tai puhelimeen (myöhempänä “laite”), eikä evästeet vahingoita laitettasi.

Evästeitä käytetään
• verkkosivujen käyttökokemuksen parantamiseen
• henkilökohtaisten asetustesi muistamiseen
• olennaisen sisällön ja tiedon tarjoamiseen (esim. kohdennetut mainokset)
• verkkosivujen turvallisuuden varmistamiseen
• tilastotietojen keräämiseen verkkosivujemme käytöstä ja mainonnan tehokkuuden mittaamiseen.

Sinua ei voida tunnistaa pelkästään evästeiden perusteella, mutta yhdessä muiden tietojen kanssa ne voidaan yhdistää sinuun. Tällaisissa tapauksissa evästeitä voidaan pitää henkilötietoina. Emme kuitenkaan pyri tunnistamaan sinua evästeiden avulla. Mikäli teemme näin, varmistamme, että evästetietoja käsitellään henkilötietoina sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.

Mikäli et halua antaa yllämainittuja tietoja evästeiden muodossa, voit estää evästeiden käytön muuttamalla selaimesi asetuksia. Huomioithan, että useat toiminnot ja palvelut toimivat asianmukaisesti vain silloin kun evästeet on käytössä.

Analytiikka

Käytämme sivustolla myös ulkopuolisia palveluita esimerkiksi palvellaksemme asiakkaitamme entistäkin paremmin. Alla on lyhyet kuvaukset käyttämistämme ulkopuolisista palveluista. Suosittelemme, että tutustutte lisäksi palveluiden omiin tietosuojakäytäntöihin.

Facebook-pikseli
Facebook-pikseli on Facebookin mainonnan seurantatyökalu, joka kertoo mainostajalle muun muassa, kuinka paljon kävijöitä Facebookista siirtyy mainoksen kautta kohdesivustolle. Facebook-pikseli kerää tietoja ainoastaan niistä käyttäjistä, joilla on Facebookin käyttäjätunnus ja jotka ovat antaneet Facebookille luvan käyttää evästeitä. Käytämme pikseliä mainosten ja kohderyhmien käyttäytymisen seuraamiseen sekä mainonnan kohdentamiseen oikeille asiakkaille. Käytämme tietoja anonyymien ja koostettujen tilastojen laatimiseen, jotta ymmärtäisimme, kuinka ihmiset käyttävät mainontaamme ja sivujamme. Tavoitteenamme on parantaa sivustomme rakennetta sekä sisältöä ja markkinointiviestinnän kohdentamista. Facebook-käyttäjä voi halutessaan muokata omia mainosasetuksiaan Facebookin käyttäjätilillään.

Lisätietoja: https://developers.facebook.com/docs/privacy  ja https://www.facebook.com/business/gdpr